Igår gjorde jag en liten shoppingresa till Kuopio. Huvudmålet för dagen var Ikea, men jag är ingen ikeafantast så jag hade gjort förhandsresearch och visste att det även fanns en Partioaittabutik i köpcentret. Vi har gjort en del investeringar i vår utrustning inför Fjällräven Classic och det som stod kvar på listan var ett litet gaskök. Jag har från förr en trangia, men den är för tung att bära med sig på en så pass lång vandring, så nu gjorde vi alltså slag i saken och införskaffade oss ett gaskök. Det blev ett litet Primus Eta Solo gaskök, det väger 365 gram och rymmer 0,9 l. Borde räcka fint för oss två under vandringen, där blir det till största delen frystorkad mat så vi behöver endast koka upp vatten. Köket är ännu otestat, men vi hoppas kunna inviga det i helgen.
Jag fyndade även hem två sorters frystorkad mat, roligt att testa lite olika märken. För det mesta smakar allting gott ändå när man äter ute i det fria. Den här gången ska vi testa Trek'n eats müsli med frukter och mjölk och som dessert blir det chokladmousse. Nu blir det istället jordgubbar från Tervo, några av de godaste jordgubbar jag nånsin smakat!
/Camilla
Jag fyndade även hem två sorters frystorkad mat, roligt att testa lite olika märken. För det mesta smakar allting gott ändå när man äter ute i det fria. Den här gången ska vi testa Trek'n eats müsli med frukter och mjölk och som dessert blir det chokladmousse. Nu blir det istället jordgubbar från Tervo, några av de godaste jordgubbar jag nånsin smakat!
/Camilla
Kommentarer
Skicka en kommentar